Kā pāriet uz franču valodas vīzu režīmu ceļotājiem nepilngadīgajiem | LV.DSK-Support.COM
Dzīvesveids

Kā pāriet uz franču valodas vīzu režīmu ceļotājiem nepilngadīgajiem

Kā pāriet uz franču valodas vīzu režīmu ceļotājiem nepilngadīgajiem

Noteikumi, kas reglamentē ceļo bērnus nesen ieviesti ar franču departamenta iekšlietu tika ieviesti, lai novērstu bērnu tirdzniecību.

Noteikumi ir diezgan vienkārši sekot: ja jums ir regulāri kodolieroču ģimeni, ar precētiem vecākiem, kas ir ceļo caur lidostu kopā - katram ģimenes loceklim ir nepieciešama derīga pase un vīza (ja tas ir nepieciešams), un par katru bērnu, kas ir pilnīgs dzimšanas apliecība, kas vārdi vecāki bērniem.

Bet kādas ir sekas, ja jūsu ģimene ir nedaudz neparasts struktūrā - bet tikpat satraukti par ceļošanu uz ārzemēm?

Cheapflights.co.za darīja dati crunching par dažiem grūts ceļo scenārijiem, izmantojot lielu tiešsaistes app, lai palīdzētu jums orientēties savu ceļu caur vīzu un pilnīgs dzimšanas apliecība prasībām, lai jūs varētu baudīt stresa brīvu ceļojumu cauri imigrācijas.

1. Scenārijs:

Nepieciešamie dokumenti:

  • Derīgie pases ceļotājiem vecāku un bērnu derīga vīza, ja tāda ir nepieciešama, nesaīsinātu dzimšanas apliecība bērnam Viens no šiem: a vecāku piekrišanas Affidavit, ar tiesas rīkojumu piešķir pilnu vecāku atbildību uz braukšanas vecākiem, tiesas izpildraksta piešķirts ziņā 18. Nodaļa (5) un Bērnu 2017 aktam, vai vēstule īpašos apstākļos ģenerāldirektora iekšlietu izdevusi

2. Scenārijs:

Adoptētais bērns ceļo ar viņa / viņas atraitni vecākiem.

Nepieciešamie dokumenti:

  • Derīgie pases ceļotājiem vecāku un bērnu derīga vīza, ja tāda ir nepieciešama, miršanas apliecība mirušā vecāka Viens no šādiem: pilnīgs dzimšanas apliecība vai līdzvērtīgs dokuments, kas parāda informāciju par adoptētāju vai bioloģiskajiem vecākiem, tiesa pasūtījumu apliecinošus pieņemšanu vai adopcija apliecība

3. Scenārijs:

Nepavadīts bērns, kurš ir audžuģimenes mājās vai pagaidu drošu aprūpi.

Nepieciešamie dokumenti:

  • Derīga pase bērnam derīga vīza, ja tāda ir nepieciešama vēstule no provinces vadītājs departamenta Sociālās attīstības, kur bērns dzīvo, viņiem dod tiesības atstāt valsti vēstule no personas, kas saņems šo bērnu savā valstī galamērķa identitātes apliecinājumu par personu, kas saņems bērnu galamērķa valstī kontaktinformāciju vecākiem vai juridiskā aizbildņa

4 scenārijs:

Bārenis, kurš vēl nav juridisks aizbildnis, vai kas vēl nav pieņemts.

Nepieciešamie dokumenti:

  • Derīga pase bērnam derīga vīza, ja tāda ir nepieciešama vēstule ar ģenerāldirektora iekšlietu vēstule izdotas no personas, īpašos apstākļos, kas saņems šo bērnu savā valstī galamērķa identitāti apliecinošs dokuments ar personas, kas saņems bērnam to galamērķa valsts

Scenārijs 5:

Bērns, kurš ir vecākiem vai aizbildņiem, bet ceļo kopā ar pieaugušo, kurš nav viņu vecāki vai likumīgais aizbildnis.

Nepieciešamie dokumenti:

  • Derīga pase bērnam derīga vīza, ja tāda ir nepieciešama nesaīsinātais dzimšanas apliecība Viena no šīm īpašībām: a Vecāku Piekrišana Affidavit, kas nav vecāks par četriem mēnešiem, vai vēstule par ģenerāldirektora iekšlietu ja vecāki ir izdotas īpašos apstākļos nespējīgs vai miris, un nav likumīgais aizbildnis vēl nav iecelts