Veikt pārtraukumu no sociālajiem medijiem: deaktivizējiet savu Facebook | LV.DSK-Support.COM
Dzīvesveids

Veikt pārtraukumu no sociālajiem medijiem: deaktivizējiet savu Facebook

Veikt pārtraukumu no sociālajiem medijiem: deaktivizējiet savu Facebook

Vai jūs uztrauc jūs kļūst pārāk uzmācīgi vai vienkārši sajust nepieciešamību veikt pārtraukumu no apjukuma un Facebook, sociālo mediju hiāts ir lieliska ideja, šad un tad.

Lūk, kā atslēgt savu Facebook kontu laiku...

Sociālo mediju ir kļuvusi par visu patērē daudziem cilvēkiem. Ja jums ir kāds, kas frequents Facebook, iespējams, jūs, iespējams, vidēji stipri iesaistīti norīkošanu, apmaiņu, un pārlūkojot savu draugu ierakstus un profilus. Dažkārt tas viss tikai kļūst mazliet daudz, un pārtraukums ir kārtībā. Tas ir šajos laikos, ka tas var būt jūsu labā, lai deaktivizētu savu kontu. Tas novērsīs ziņojumus un ziņojumus no krājas, kamēr esat prom.

Kā deaktivizēt savu Facebook kontu laiku

Jebkurā Facebook lapā, noklikšķiniet uz konta izvēlnes leju bultiņu. Jūs atradīsiet to augšējā labajā stūrī. Parādīsies nolaižamā izvēlne. Izvēlieties "konta iestatījumus no šīs izvēlnes.

Meklējiet drošības cilni ". Ir jāatrodas kreisajā malā. Noklikšķiniet šo cilni. Šī ir vieta, kur jums būs iespēja atslēgt savu kontu.

Kad esat noklikšķinājis uz cilnes "drošības, atrast un noklikšķiniet uz" atslēgt savu kontu. Jūsu konts tad būtu deaktivizēts.

Kas notiek ar jūsu Facebook konta informāciju?

Ir svarīgi atzīmēt, ka tikai tāpēc, ka jūsu Facebook konts vairs nav aktīvs, tas nenozīmē, ka jūsu informācija vairs internetā. Ikreiz, kad jūs post kaut ko par jūsu sociālo mediju lapās, tas joprojām kavējas pat pēc jūsu konts ir deaktivizēts. Kaut arī ne visi varētu to atrast, un, lai gan tas var nebūt viss joprojām būs tur, paliekas joprojām tiks lurking apkārt.

Tas ir iemesls, kāpēc jums nekad nevajadzētu ievietot kaut ko jūs nevēlaties masu redzēt. Nepublicējiet personīgo informāciju. Tas ir tik daudz par jūsu drošību, kā tas ir identitātes zādzības nolūkos.

Kā aktivizēt savu Facebook kontu

Kad esat gatavs, lai aktivizētu savu kontu, jums būs nepieciešams, lai pieteiktos uz Facebook ar e-pasta adresi un paroli, ko izmanto, lai radītu to. Jūsu konts, profilu un draugu saraksts tiks viss joprojām būs tur. Kamēr jūsu konts ir deaktivizēts, jums neparādīsies draugu lapas, un viņi nevarēs atrast jums meklēšanā, kamēr jūsu konts ir aktivizēts. Visa cita informācija tomēr būtu neskarts, un tad jūs varat atsākt norīkošanu, sadali un lasīšanas tiesības, kur jūs left off.

Ņemot pārtraukums no Facebook katru tagad un tad nav slikta ideja. Tas dos jums vairāk laika kopā ar ģimeni un draugiem, un, iespējams, pat vilinātu jums piedalīties aktivitātēs, kas nav saistīti ar datoru pārmaiņām. Jūs pat varat uzņemt šo ļoti vajadzīgo un pelnītā atpūtā.